VoetReflex & Sensi Therapeut

Over Mij.

Ik ben Susanne Broos,

Vanaf mijn 19e werkzaam in een Apotheek als Apothekersassistente.
De gezondheid van de mens heeft me altijd geïnspireerd. In 2002 gestart met mijn pedicure praktijk. Dit was een opstap naar een hele andere manier van behandelen van de client. Ik kwam erachter dat ons gehele lichaam geprojecteerd zat in onze voet en wekte me nieuwsgierigheid naar meer…

Hierdoor was ik in 2008 gestart met de 3 jarige opleiding tot VoetreflexPlus Therapeut. 2011 afgestudeerd hiervoor met daarin verschillende specialisaties van het behandelen van diverse klachten. 2016 opleiding tot Sensi Therapeut gevolgd & Succesvol afgerond. Dmv deze opleiding kwam ik erachter dat niet alleen massage, aanpassing voeding & leefstijl nodig is voor het herstellen van de balans van het lichaam. Ook het toevoegen van tekorten en weghalen van gifstoffen is belangrijk om lichaam, geest & ziel weer in balans te krijgen.
Najaar 2016 start ik met vervolgopleiding SensiPlus. Medio mei 2016 ben ik gestopt met mijn praktijk als pedicure. Vanaf die periode heb ik een nieuwe doorstart gemaakt met mijn praktijk als VoetreflexPlus & Sensi Therapeut.

Nieuwe naam, nieuw logo en richt me volledig op het totale welzijn van de mens.

U bent van (harte) welkom.

Back to Top