VoetReflex & Sensi Therapeut

Nieuwetijd Chakra’s, Aura &Voetreflex.

Chakra:

Wanneer we het over chakra’s hebben, praten we over energie. Energie is een bron van kracht die kan worden gebruikt om te bewegen, werk te verrichten of een doel te bereiken. In het verleden werd er vaak van uitgegaan dat de mens 7 chakra’s bezit, maar tegenwoordig – in de z.g. Nieuwetijd – gaan we meer en meer uit van 13 chakra’s. Een onevenwichtigheid in een van de chakra’s kan leiden tot lichamelijk onbehagen en omgekeerd kan een zware fysieke belasting leiden tot een disbalans in de chakra’s. Wetenschappelijk onderzoek heeft bewezen dat alles wat energetisch is informatie bevat.

Aura:

De aura is het energieveld om ons heen. Alles heeft een aura, zoals bomen, planten stenen en dieren. Het heeft 7 verschillende lagen en heeft de 7 verschillende kleuren van de regenboog. Elke laag heeft verbinding met een chakra. Ieder auralichaam koppelt zich bovendien aan een van de chakra’s. Op deze wijze wisselt het informatie uit tussen de wereld, zowel buiten- en binnen het lichaam.

Door het ondergaan van een chakra balancerende- en/of een energetische voetreflexzonemassage kan de onevenwichtigheid weer in balans worden gebracht.

Back to Top